TouchPro Stolemassage

KORT OM OS

Vores firma, TouchPro Scandinavia / FIRMAssage, har eksisteret siden 1998. Vi både uddanner og sender stolmassører ud til virksomheder. Over 200 er uddannet i denne form i Danmark.

Pt. arbejder 5 massører i forskellige firmaer (se referencer) for os. TouchPro™ stolmassør uddannelsen er et licensprogram der gør os unikke på markedet. For at være cert. Touchpro™ stolmassør skal man forny sin licens årligt. Dette giver kvalitets- og tryghedsgaranti for både massør og kunder. Vi opnår stor anerkendelse for dette da man ved hvad det er for en ”vare” man får.

Vores historie

Vejen mod stolmassagen har været lang og lærerig. I mine 15 år som socialrådgiver involverede jeg mig efter bedste evne i de nyeste kommunikationsterapier- og metoder for at være på forkant som en god behandler. Alligevel syntes jeg, at der manglede noget essentielt i behandlingssystemet: Sjæl.

Derfor uddannede jeg mig i starten af 1990erne til kropsterapeut og massør, underviste og gav individuelle behandlinger på briks.

Efter at jeg så, i 1994, på en USA rejse med min hustru, stødte på Stolemassage, blev jeg solgt.

Fascineret af, at man – på en så nem måde -, kunne ”komme ud til så mange”, ja det tog mig fuldstændigt. Dette her var jo ikke kun at berøre folk rent fysisk gennem professionelle greb. Jeg opdagede også at jeg med min baggrund kunne kombinere det med alt hvad jeg havde i mig. Igennem denne lille, men effektfulde sekvens som  TouchPro stolemassagen er, kunne jeg hjælpe folk til måske at komme bare en lille smule bedre i kontakt med dem selv via kroppen.

Det var det der fascinerede mig ved stolemassagen.
Resten er historie…

Mød teamet

2009 112

Niels Kamp Dahlerup

Stifter og administrerende direktør

Jeg tilhører også dem som ligger indenfor klicheen “kan godt li’ at arbejde med mennesker”! Ønsket om, på en eller anden måde, at gøre en lille forskel hos andre, fik mig i sin tid til at vælge socialrådgiver-uddannelsen (1975) som min første uddannelse.

Jobbene som familebehandler og rådgiver for unge modnede mig meget på mange planer. Herefter begyndte  jeg via flere  kropsterapeut-uddannelser at indse, at arbejdet med mine hænder skulle være min nye livsvej.  Massage i mange udgaver blev, og er fremdeles, min passion.

Darshana Mathews

vicedirektør

Darshana adminstrates bogholderi og marketing for Firmassage. Hun er oprindeligt fra Californien, hvor hun modtog en MFA (cand. Mag.) fra den ‘University of California, San Diego’. Ud over sit arbejde med Firmassage, arbejder hun internationalt som en certificeret lærer i den Human Design System.

HAR I 11 MEDARBEJDERE DER TRÆNGER TIL MASSAGE ?

FIRMASSAGE tilbyder en prøvedag med Touchpro™ Stolmassage !

Vi har brug for 11 medarbejdere der vil lægge ryg til hver 20 min. TouchPro™ trykmassage på specialdesignet stol!

 


Tag affære