Skandinavisk Institut for Stolemassage –  som vi kaldte os i ”gamle dage” har certificeret mere end 200 professionelle massører i Danmark i TouchPro™-teknikken siden 1997. Certificeringen er dit garantibevis, som viser dine kunder, at du har en høj teknisk kvalitet. Vores uddannelse var den første på det danske marked og bygger derfor på stor erfaring, og samtidig er den af de mest grundige på området.

  • Firmassage.dk har igennem årene udelukkende gjort brug af sine egne TouchPro™ massører når der skulle sendes nogen ud på job!
  • TouchPro™ er betegnelsen for den grundteknik inden for akupressur, vi arbejder med og står for professionel berøring. Teknikken følger en fast massagesekvens, den såkaldte kata hvor albuespids og tommelfinger placeres ekstremt præcist på kroppens trykpunkter. TouchPro™ udnytter massørens vægtoverførsel optimalt, og giver dig et sundt arbejdsmiljø, så du kan give op til 25 behandlinger med stolemassage om dagen uden at belaste kroppen uhensigtsmæssigt.
  • Uddannelsen foregår oftest som en workshop over 5 dage. Over 4 dage lærer du TouchPro™-teknikken gennem en intensiv praktisk træning.
  •  Du kan herefter blive certificeret TouchPro™ massør, hvis du i løbet af fire  efterfølgende måneder dokumenterer 100 behandlinger i TouchPro™- stolemassageteknikken på nogen af dig udvalgte kunder. I denne periode lægger vi sammen den 5. dag, som en trænings/ fejlretningsdag .
  • Vi kan være behjælpelig med at skaffe massagejobs i praktikperioden, hvor kursisterne man derigennem forfiner sin tekniske kunnnen.
  •  Uddannelsen giver desuden en introkudtion til, hvordan du omsætter din viden til praksis med egne kunder.

 

HJEMMEUNDERVISNINGSMULIGHED

Da der for tiden ikke tegner sig nok elever op til et hold  for stolemassører, findes den anden mulighed Hjemmestudieordningen, som en del har valgt de sidste par år. Nedenfor kan du læse mere om detailjer  til denne form (se HJEMMESTUDIEORDNINGEN).

 

UNDERVISNING I TOUCHPRO™ PÅ ANDRE MASSAGESKOLER:

Som noget nyt kan der nu også tilbydes at undertegnede kommer ud og kører et TouchPro™ stolemassageforløb på din massageskole.