Stolemassage i vores Klinik i Virum

Det er nu også muligt , som privatperson , at komme til at opleve denne unikke form for stolemassage.

I vores klinik i Virum tilbyder vi stolemassage, som kan varieres i længden, alt afhængig hvad dit behov er. Vi kan fokusere på et specifikt område som plager dig , lave ordninger med rabat , hvis du ønsker at komme flere gange.

Fysiurgisk briksmassage

Ligeledes tilbydes der Fysiurgisk briksmassage i klinikken.
Dette kan være en dybdegående oliemassage hvor specielle områdeer får fokus, eller det kan være en mere energifyldt , blidere afslappende og velgørende massage, som vil efterlade dig fredfyldt og med en mere hel følelse i kroppen.

Nogle gør brug af massage til at udforske psykologisk og følelsesmæssigt ”stof”.

I trygge rammer og med god tid kan dette være en åbnende kilde til ny viden om én selv. Niels Kamp Dahlerup har fra sit arbejde som psykoterapeut og energihealer erfaring med også at være støttende overfor folk, der måtte vise -og udtrykke – et behov for støttende nærvær under sådanne processer. Interesseret? Ring og få en snak inden du booker.

Stolemassage eller Briksmassage i dit eget hjem

Jeg tilbyder endvidere at komme ud og gi stole , eller briksmassagen i hjemmet. Der opkræves et kørselstillæg for disse behandlinger, som primært kan ske i det storkøbenhavnske område. Ring for nærmere info.

Inviter dine venner hjem til Stolemassage hjemme HOS DIG.

Kommer i weekender på hele Sjælland!
Inviter 6 venner hjem til dig selv, og jeg kommer og gir alle en stolemassage af typisk standard længde (20 min) eller længere tid kan også aftales. Hør nærmere for prisen inkl et kørselstillæg (afhænger af adressen).

Enestående mulighed for at være centrum for hyggeligt samvær (typisk en weekend dag) med vennerne, og samtidig få gjort noget ved kroppen – effektivt! Man hygger sig om fællesoplevelser og godt ”sundt” samvær.